3D rørlaserskæring

3D rørlaserskæring

En verden af muligheder og store besparelser

Med den nyeste 3D laserskæringsteknologi overflødiggør vi på én gang flere fordyrende operationer som fx: boring, savning, fræsning, skærpning og stansning.

Hos QuickTube klarer vi det hele i én arbejdsgang og sparer dermed typisk vores kunder for op til 50% af det normale tidsforbrug på opgaven. Vi er derfor ikke bange for at fastslå, at fremtiden ligger i rørlaserskæring!

Med 3D laserskæring opnås en helt unik ensartethed og præcision, som giver et effektivt produktionsflow i efterbearbejdningen og dermed store besparelser i egen produktion.

QuickTube laserskærer i mange forskellige materialetyper, både i 3D og med traditionel laserskæring. Hvad enten der er behov for skærpning eller samlesæt med rammekonstruktioner i firkantede emner eller rør, er laserskæring det bedste valg. Resultatet er altid pæne emner med præcise hjørner og kanter.

Nordeuropas største laserskærer:
Nye dimensioner og materialer

Med vores seneste investering i et af Nordeuropas største rørlaserskæringsanlæg kan vi fra marts 2017  tilbyde vores kunder helt nye muligheder, som sprænger de hidtidige grænser for dimensionerne på de bearbejdede emner.

Den nye maskine kan tage dimensioner op til hele Ø356 mm. Ud over en større diameter og større godstykkelser kan den håndtere materialer op til 137 kilo pr. meter.
Alt dette betyder, at vi kan skære de store emner til byggebranchen for på vores egen fabrik, og derefter fragte det ud til byggepladserne, hvor emnerne samles som LEGO-klodser. For dig som kunde betyder det, at du sparer værdifuld tid på forskellige tilpasninger af rør og profiler ude på byggepladsen og i svejsekabinen.

Vores nye laserskærer er en fiberlaser, og kan således skære i kobber og messing. Det betyder, at mulighederne samlet set nærmest er uendelige med den maskinpark, vi har nu.