Kom på rundvisning hos QuickTube

Få en rundvisning i alle mulighederne med 3D rørlaserskæring

Tænker du 3D rørlaserskæring ind i dine projekter?
Mange metalvirksomheder hænger fast i traditionelle og tidskrævende værkstedsopgaver. Det kan koste dyrt på konkurrenceevnen.
Hos QuickTube vil vi gerne demonstrere tidsbesparende alternativer, hvor præcision, ensartethed og effektivt produktionsflow er i fokus. 

Se Nordeuropas største 3D laserskærer i aktion
QuickTube investerer løbende i moderne laserskæringsteknologi, og har blandt andet Nordeuropas største 3D rørlaserskærer. Det er et imponerende syn at se den i aktion på forskellige emne- og materialetyper. På vores nyeste anlæg kan du opleve Flowdrill-teknologien, som former gevind direkte i tyndvægget gods, uden at tilføre materiale.

Book en rundvisning og bliv inspireret

En rundvisning for grupper fra 3 personer og op efter tager ca. 3 timer, og koster kun din tid og din interesse. Vi garanterer til gengæld, at du kommer hjem med en masse ny viden om 3D laserskæringsteknologien.  

På vores adresse på Egestubben 1B, 5270 Odense N, byder vi på en let anretning, og præsenterer dig for de mange forskellige muligheder, som 3D rørlaserskæring byder på. Du kommer til at opleve vores rørlaserskærere i aktion, og vil se et stort udvalg af eksempler på laserskårne emner.  

Er du klar?
Vi er altid friske på en dialog om fremtidens måde at tænke metalbearbejdning, produktionsflow og logistik.

Kontakt Technical Sales Manager Henrik Bøgh på tlf. 2272 3366 eller hbh@quicktube.dk og lav en aftale.
Vi glæder os til at se jer!