Hvad siger vores kunder?

Vi gør os hver dag umage for at levere den bedste kvalitet og service. Vi har spurgt vores kunder, om det er lykkes:

“Præcision er et must. Det samme er 3D rørlaserskæring”.

Aquila Racing Cars A/S er Skandinaviens eneste producent af racerbiler, og designer, udvikler og bygger biler til ”gentleman drivers” såvel som topprofessionelle racing teams. Aquila har specialiseret sig i at designe gennemtænkte emner, som er konstrueret til at kunne samles med mindst muligt brug af værktøj. Det er et avanceret, men samtidig simpelt, puslespil hvor præcision er afgørende.

Download kundecase (PDF) >

Dan Suenson
Aquila Racing Team

Vi sparede nok 50% svejsetid

“Vi har bl.a. brugt QuickTube da vi skulle levere stålkonstruktioner til en arkitekttegnet boldbane. Det var en kompleks opgave, der krævede meget stor præcision i svejsearbejdet for at lykkes. QuickTube skar emnerne præcist ud og nummererede dem, så det var nemt for vores svejsere at bukke sammen og svejse. Alt i alt sparede vi nok 50% svejsetid, da vi slap for at måle os igennem hele opgaven. Jeg kan kun anbefale at prøve QuickTube af, for der er virkeligt noget at spare her. Og jeg er ikke tvivl om at 3D rørlaserskæring vil sætte helt nye standarder for, hvad der er muligt, når først mulighederne bliver alment kendt.”

Frank Engstrøm

Nordfyns Svejser

En suveræn samarbejdspartner

“Vi var i sin tid på jagt efter en ny leverandør af 3D rørlaserskæring, da vores daværende leverandør var for dyr. Vi sendte en forespørgsel til QuickTube, og det tilbud der kom retur, viste at der var meget at spare. Vi – og de fleste andre i branchen – har arbejdet på den samme måde i 25 år, men med QuickTube har vi virkelig fået øjnene op for en ny tidsalder med smartere og mere økonomisk fordelagtige måder at arbejde på. QuickTube råder over de nyeste teknologier inden for 3D laserskæring, og kombineret med deres store know-how på området og ikke mindst deres vilje til at hele tiden at finde forbedringer og vise nye muligheder, er de en suveræn samarbejdspartner for os.”

Karsten Holm Jørgensen

AKS Danmark