3D RØRLASERSKÆRING

VI GØR MINUTTER TIL SEKUNDER

QuickTube NMF Industries hjælper dig hurtigt i mål med opgaver, der normalt forlanger tidskrævende værkstedsopgaver og tilpasninger inden svejsning. Vi kan levere færdige projekter inkl. plader med tappedele, eller samlesæt med rammekonstruktioner i firkant eller rør.

Hvorfor 3D rørlaserskæring?
Kontakt os

SE VORES
3D LASER I AKTION

3 SKARPE FORDELE, DER BRINGER DIG FORAN


Ensartet kvalitet - hver gang

Med laserskæring er du sikret et 100% ensartet resultat hver gang. Du får altid præcise hjørner og kanter, der gør det til en nem sag at samle de bearbejdede emner.

Store tidsbesparelser

Save, fræse, bore, stanse, gravere… alle disse fordyrende operationer overflødiggøres på én og samme tid med rørlaserskæring i 3 dimensioner.

Effektivt produktionsflow

Med 3D laserskæring er du hurtigt i gang med at svejse, da alt er savet op, boret, fræset og nummereret på forhånd.

VI HAR NORDEUROPAS STØRSTE RØRLASERSKÆRER

Vi har investeret i et topmoderne og 37 meter langt 3D laserskæreranlæg. Vores LT14 klarer dimensioner på op til imponerende Ø356 mm og 135 kg.

Det finder du ikke andre steder i Nordeuropa, og det giver dig en lang række fordele i din produktion.


Læs mere om fordelene med LT14

VI ER OGSÅ LEVERANDØR TIL DIN BRANCHE


Offshore

Læs mere

Maskinindustri

Læs mere

Stålkonstruktioner

Læs mere

Byggeri

Læs mere


Bliv opdateret på besparelser med 3D laserskæring!

Tilmeld dig QuickTubes nyhedsbrev og modtag nyheder og inspiration vedrørende 3D rørlaserskæring. Du kan framelde nyhedsbrevet når som helst.

ISO 9000:2015 – Naturligvis

QuickTube NMF Industries blev i maj 2017 certificeret efter ISO 9001:2015 og kan som underleverandør levere iht. EN1090-1 med fuld sporbarhed med 3.1 materialecertifikat.

QuickTube NMF Industries er derudover også certificeret efter ISO 9001:2008 og EN1090-1 EXC 1-3.
Læs mere

Image

CASES – Kunderne fortæller

I vores branche er man nødt til at tage mulighederne i ny teknologi til sig, ellers bliver man hurtigt overhalet. Det er helt indlysende”.

QuickTubes NMF Industries vigtigste opgave er at kigge på kundens projekter og produktionsflow, og finde løsninger, hvor vi med vores teknologier kan spare tid. Vi hører ofte, at den præcision vi skærer med, og de knæk- eller smig-løsninger vi designer, sparer op til 50% i skæretid og svejsning. Læs kundecases her >