Stansning og stanseri

Hos QuickTube har vi mange års erfaring i stansning af mindre enkeltstyksserier såvel som store serieproduktioner, med fokus på tolerancer og flot finish på hvert enkelt emne.
Stanseriet lå oprindeligt hos vores “storebror” NMF A/S, som også er en del af familien i Skovsager Group. I dag er stansning af strategiske årsager en del af QuickTubes ydelsesprogram, da området komplementerer vores øvrige work flow og know-how perfekt.
Vi vægter udvikling og investering i vores maskinpark meget højt, således at vi teknologisk set ligger i førerfeltet. For vores kunder betyder det, at vi er yderst konkurrencedygtige inden for kvalitet og fremstillingsomkostninger. Vi kan levere din ordre pakket og delmonteret efter dine anvisninger, og tilbyder naturligvis også alle former for efterbehandling af de stansede emner, enten in-house eller hos tætte samarbejdspartnere.

Maskinpark og dimensioner

Maskinsaks: Klipper op til 3.000 mm i bredden og 8 mm i tykkelsen. Bagstop op til 1.000 mm.
Manuel stans: Eksenterpresse, håndterer 45 ton, 64 ton og 90 ton.
90 ton stans til strimler: Manuel ilægning af strimler og automatisk udtagning af emner. Fremføring op til 100 mm.
Stanselinjer: 2 stk. 90 ton og 1 stk. 180 ton, Eksenterpresser. Alle er med coil-afvikler, retteværk og fremføring samt automatisk udtagning af emner.
Afgratning af emner i Rösler-vibrator, sten-afgrater og efterfølgende tørring i granulat for en flot finish.