Sammensvejsning

Svejsning til industrien

Hos QuickTube tilbyder vi svejseløsninger i sortjern, rustfri stål og aluminium. Vi hjælper dig effektivt i mål med dine opgaver, hvis du ikke har kapaciteten eller certificeringen in-house.

Vi hjælper fra start til slut i hele processen, og stiller vores store erfaring til rådighed, så du kan levere et færdigt produkt, som lever op til dine kunders forventninger.

TIG-svejsning

Vi udfører TIG-svejsning i tyndt rustfrit stål og aluminium. Oftest leverer vi denne type svejsning til industrier, hvor kravene til kvaliteten er ekstra høj.

MIG og MAG svejsning

Med MIG og MAG svejsning har vi mulighed for at svejse i materialer og emner, som normalt er vanskelige at håndtere. Metoden udføres i alle vinkler, og for det meste kræver det kun et minimum af efterbearbejdning.

MIG (Inaktiv Gas) anvendes oftest til svejsning af aluminium, rustfrit stål og andre metaller, hvor gassen er inaktiv, dvs. ikke indgår i svejseprocessen.

MAG (Aktiv Gas) er oftest svejsning i stålmaterialer med CO2 (kultveilte), hvor gassen dels bidrager til smeltningen og smeltebadet.

KONTAKT OS I DAG

Få en uforpligtende dialog om dit næste projekt

tilbud@quicktube.dk
22 72 33 66

Ring til os
Mandag – torsdag: 07.00 – 15.30
Fredag 07.00 – 14.00

Image