Vi gør minutter til sekunder


Med den nyeste 3D laserskæringsteknologi overflødiggør vi på én gang flere fordyrende operationer som fx boring, savning, fræsning, skærpning og stansning. Vi hjælper med at tænke de nyeste muligheder ind i dine projekter – og jo tidligere vi kommer på banen, jo mere værdi skaber vi.

Konkurrencedygtighed hænger tæt sammen med villigheden til at drage nytte af de nyeste teknologier. Hos QuickTube NMF Industries hjælper vi metalvirksomheder til at ligge i førerfeltet når det gælder ordreplanlægning, produktions- /montagetid og kvalitet. Vi klarer en lang række traditionelle værkstedsopgaver i én arbejdsgang og sparer dermed typisk vores kunder for op til 50% af det normale tidsforbrug på opgaven. Vi er derfor ikke bange for at fastslå, at fremtiden ligger i rørlaserskæring!

Med 3D laserskæring opnås en helt unik ensartethed og præcision, som giver et effektivt produktionsflow i efterbearbejdningen og dermed store besparelser i egen produktion.

QuickTube NMF Industries laserskærer i mange forskellige materialetyper, både i 3D og med traditionel laserskæring. Hvad enten der er behov for skærpning eller samlesæt med rammekonstruktioner i firkantede emner eller rør, er laserskæring det bedste valg. Resultatet er altid pæne emner med præcise hjørner og kanter.


Flowdrill

TrueLaser

TRUMPF TruLaser Tube 5000 T08 med Flowdrill

“Den hurtigste rørlaserskærer i verden”. Det er, hvad TRUMPF selv kalder vores nyeste investering hos QuickTube NMF Industries , som ankom i Oktober 2018. Den nye TruLaser Tube 5000 T08 CO2-laser på 3,2 kilowatt kan håndtere rørstørrelser på op til 152 millimeter i diameter med vægtykkelser på op til 6 millimeter

Med denne investering har vi mulighed for at tilbyde vores kunder meget korte behandlingstider for et stort udvalg af rør og profiler. Ud over 3d Rørlaser tilbyder maskinen muligheden for Flowdrill gevindskæring, som vi oplever en øget interesse for.

Med Flowdrill-teknologien kan du få gevind og bøsninger direkte i tyndvægget gods som fx sortjern og rustfri. Det former bærende huller i stor styrke, som erstatter bl.a. svejsemuffer, gevindnitter, påsvejste beslag og andre forstærkninger. Og frem for alt er det en proces, som sparer tid i din produktion. Kontakt os, og lad os sammen gennemgå hvordan vores forskellige teknologier og dygtige team af ingeniører kan spare tidsforbrug i dit næste projekt.


TruLaser Tube 7000 - en ren arbejdshest

Vores TruLaser 7000 er en god all-round maskine til både 2D og 3D rørlaserskæring, som hurtigt og effektivt løser opgaverne, også i str. XXL.

7000’eren identificerer automatisk svejsesømmene, og placerer udskæringerne optimalt i forhold til disse, så styrken i materialet ikke forringes. Maskinen kan klare op til Ø254. Som noget unikt kan vores TRUMPF 7000 kører med catcher, som opsamler sprat ved skæring.

 
Få en uforpligtende dialog om dit næste projekt

tilbud@qt-nmf.dk
22 72 33 66

Ring til os
Mandag – torsdag: 07.00 – 15.30
Fredag 07.00 – 14.00

Image