STORE TIDSBESPARELSER. STORE KONKURRENCEFORDELE

Nordeuropas største laserskærer

LT14: Nordeuropas største rørlaser

En besparelse på op til 30% af det normale tidsforbrug på en række produktionsopgaver er mere normen end undtagelsen, når man benytter 3D rørlaserskæring i forhold til traditionelle produktionsmetoder. QuickTube NMF Industries er Nordeuropas førende leverandør inden for laserteknologier til industrien.


Velkommen hos industriens pit-stop team

Med Nordeuropas største rørlaser LT14, kan vi tilbyde vores kunder helt nye muligheder, som sprænger de hidtidige grænser for dimensionerne inden for 3D rørlaserskæring. Vi kan skære de store emner til dit projekt for på vores egen fabrik, og derefter fragte det ud til byggepladserne, hvor de tilpassede emner let samles efter netop dine krav. Det betyder, at du sparer værdifuld tid på forskellige tilpasninger af rør og profiler ude på byggepladsen og i svejsekabinen. Jo tidligere vi kommer på banen i projektet, desto mere gavn vil arkitekter, byggeherrer og entreprenører have af vores kompetencer og erfaring, hvor vi i fællesskab finder den optimale løsning.fra minutter til sekunder
Laserskæring

Nye dimensioner og materialer

Nordeuropas største rørlaser LaserTube LT14 Fiber kan tage dimensioner op til hele Ø356 mm. Ud over en større diameter og større godstykkelser kan den håndtere materialer op til 135 kilo pr. meter.
Alt dette betyder, at vi kan skære de store emner til byggebranchen for på vores egen fabrik, og derefter fragte det ud til byggepladserne, hvor emnerne samles som LEGO-klodser. For dig som kunde betyder det, at du sparer værdifuld tid på forskellige tilpasninger af rør og profiler ude på byggepladsen og i svejsekabinen.

Vores store 3D laserskærer er en fiberlaser, og kan skære i stål, aluminium, kobber og messing. Det betyder, at mulighederne samlet set nærmest er uendelige.

Besparelser på både store og små emner

Stålkonstruktioner eller små dele til rensefiltre? Med 3D rørlaserskæring opnår du besparelser i din egenproduktion, uanset størrelsen på emnet.

Læs mere om 3D laserskæring lige her!

Få en uforpligtende dialog om dit næste projekt

tilbud@qt-nmf.dk
22 72 33 66

Ring til os
Mandag – torsdag: 07.00 – 15.30
Fredag 07.00 – 14.00

Image