Vindsektoren

Stål og aluminium til Vindindustrien

Unikke løsninger

QuickTube NMF Industries befinder sig hjemmevant indenfor vindsektoren, hvor vi med vores unikke aluminiumsløsninger med tapper og knækrør skaber værdi i en branche, hvor prisoptimering er nødvendig for at vores kunder kan begå sig i et globalt marked. Vi laver ligeledes større stålkonstruktioner til transportudstyr eller støbning af vinger og arbejder dagligt med de høje krav til kvalitet og sporbarhed.

Vindsektoren er en industri i konstant forandring og udvikling. Det betyder, at kravene konstant ændrer sig. QuickTube NMF Industries opfylder disse krav fra vores vindmøllekunder, så vi altid kan matche dem til et ekstremt højt niveau. Her leverer QuickTube NMF Industries professionel rådgivning, teknologi og brancherelateret viden, effektiv produktion og forsyningskæde for at give vores kunder præcision, kvalitet, effektivitet og fleksibilitet.

Med QuickTube NMF industries fabrik i Kina kan vi levere kraftfulde rammer og samme høje kvalitet. Uanset om en enkelt vindmøllekunde har brug for europæiske, asiatiske eller amerikanske produkter, kan vi levere samme høje kvalitet. Samtidig er QuickTube NMF Industries en stærk virksomhed, der kan give kunderne lagerstyring, hvilket kun vil øge fleksibiliteten yderligere.

Se de andre brancher vi også levere til lige her!

Få en uforpligtende dialog om dit næste projekt

tilbud@qt-nmf.dk
22 72 33 66

Ring til os
Mandag – torsdag: 07.00 – 15.30
Fredag 07.00 – 14.00

Image