Byggeri

Byggeindustri - altaner, trapper og bjælker

Store Emner - QuickTube NMF Industries stiller skarpt på byggebrenchen

Huller eller udskæringer i stålbjælker, altaner, trapper, gelændere? Mulighederne er mange hos QuickTube NMF Industries, når det gælder laserskæring til dit byggeprojekt. Med vores LT14 kan vi fortage udskæringer i HEB 260, IPE 300 og UPE 300. Vi kan skære store dimensioner og længder op til 15 m. Derved reducere du dit materialespild, gennem optimal nesting hvilken ofte kan betyde store besparelser i et byggeri. For vores kunder er det samtidig en afgørende fordel, at løsningerne er tænkt igennem fra start til levering – og samtidig pakket ind i en logistik, der rammer præcist i forhold til det enkelte byggeprojekt. Leveret på stedet. Som aftalt, klar til brug og lige til at bygge videre på.

Vi styrer dit projekt sikkert igennem, så du kan koncentrere dig om det, som skaber mest værdi for din virksomhed. Så tager vi os af klargøring af emnerne til dit byggeri.

QuickTube NMF Industries har stor ekspertise inden for fremstilling af facadebeklædninger i forskellige metaltyper, hvor aluminium er vores absolutte speciale. Vi løser både de helt traditionelle opgaver, hvor gennemafprøvede løsninger er nøgleordet, men vil også gerne udfordres på nytænkende løsninger, hvor vores erfaring og materialekendskab sættes i spil.

Se de andre brancher vi også levere til lige her!

Byggeri
Få en uforpligtende dialog om dit næste projekt

tilbud@qt-nmf.dk
22 72 33 66

Ring til os
Mandag – torsdag: 07.00 – 15.30
Fredag 07.00 – 14.00

Henrik