Hvad siger vores kunder?

Vi gør os hver dag umage for at levere den bedste kvalitet og service. Vi har spurgt vores kunder, om det er lykkes:

“Præcision er et must. Det samme er 3D rørlaserskæring”

Aquila Racing Cars A/S er Skandinaviens eneste producent af racerbiler, og designer, udvikler og bygger biler til ”gentleman drivers” såvel som topprofessionelle racing teams. Aquila har specialiseret sig i at designe gennemtænkte emner, som er konstrueret til at kunne samles med mindst muligt brug af værktøj. Det er et avanceret, men samtidig simpelt, puslespil hvor præcision er afgørende.

Aquila Racing Team
Download kundecase (PDF) >

HEA 240-bjælker på kun 3 timer

4 dages arbejde bliver kortet ned til blot 3 timer, når QuickTube skærer HEA 240-bjælker på deres nye 3D fiber rørlaserskærer, som pt. er den største af sin slags i Nordeuropa. Det siger lidt om mulighederne for byggebranchen, når der skal arbejdes i helt store dimensioner. Tidligere har man skulle hele vejen til Italien for at finde en tilsvarende ka-pacitet. Nu kan bygherrer i det nordlige Europa få skåret emnerne ”lokalt”, hvilket giver helt nye muligheder og besparelser i projekterne.

240-bjælker på kun 3 timer
Download kundecase (PDF) >

“Det er svært ikke at være begejstret over mulighederne i 3D laserskæring”

Lomac A/S er specialister i opbygning og svejsning af stålkonstruktioner til offshore- og marineindustrien. Med kunder som bl.a. Fayard, Vestas og Bladt Industries på referencelisten skal kvalitet, leveringstid og økonomi gå op i en højere enhed hver gang. Da Lomac landede en vigtig ordre fra den store tyske vindmølleproducent Nordex, blev QuickTube kontaktet for en snak om 3D rørlaserskæring.

Lomac A/S
Download kundecase (PDF) >

“5-6 sparede bearbejdningstimer pr. altan afgjorde sagen”

En annonce på Building Supply med løfte om store tidsbesparelser ved laserskæring i HEA-bjælker, var i første omgang det, der fangede opmærksomheden hos John Madsen, projektleder hos Frederiks Smede & VVS A/S. Virksomheden, der bl.a. producerer forskellige former for bygningsstål og stålkonstruktioner, havde netop fået en stor ordre på 100 altaner. John Madsen var derfor nysgerrig efter at høre om nye teknologier, som kunne optimere projektet.

Frederiks Smede & VVS A/S
Download kundecase (PDF) >

Vi sparede nok 50% svejsetid

“Vi har bl.a. brugt QuickTube da vi skulle levere stålkonstruktioner til en arkitekttegnet boldbane. Det var en kompleks opgave, der krævede meget stor præcision i svejsearbejdet for at lykkes. QuickTube skar emnerne præcist ud og nummererede dem, så det var nemt for vores svejsere at bukke sammen og svejse. Alt i alt sparede vi nok 50% svejsetid, da vi slap for at måle os igennem hele opgaven. Jeg kan kun anbefale at prøve QuickTube af, for der er virkeligt noget at spare her. Og jeg er ikke tvivl om at 3D rørlaserskæring vil sætte helt nye standarder for, hvad der er muligt, når først mulighederne bliver alment kendt.”

Frank Engstrøm

Nordfyns Svejser

En suveræn samarbejdspartner

“Vi var i sin tid på jagt efter en ny leverandør af 3D rørlaserskæring, da vores daværende leverandør var for dyr. Vi sendte en forespørgsel til QuickTube, og det tilbud der kom retur, viste at der var meget at spare. Vi – og de fleste andre i branchen – har arbejdet på den samme måde i 25 år, men med QuickTube har vi virkelig fået øjnene op for en ny tidsalder med smartere og mere økonomisk fordelagtige måder at arbejde på. QuickTube råder over de nyeste teknologier inden for 3D laserskæring, og kombineret med deres store know-how på området og ikke mindst deres vilje til at hele tiden at finde forbedringer og vise nye muligheder, er de en suveræn samarbejdspartner for os.”

Karsten Holm Jørgensen

AKS Danmark

Behjælpelig gennem hele processen

HSM Industri havde brug for at få skåret 2 stk. 24 meter lange rørkonstruktioner. Nogle af konstruktionsdelene skulle være i 10 mm gods og nogle havde en diameter helt op til Ø355,6!

Derfor var QuickTube, med Nordeuropas største rørlaser, det perfekte match for HSM Industri. Rørkonstruktionerne skal bruges til fleksibel montering på et supplyskib. QuickTube skar rørene i 2D radius, så de passede perfekt sammen. For at gør jobbet endnu nemmere for svejserne hos HSM, graverede QuickTube alle de steder, hvor rørene skulle svejses på. HSM Industri leverede selv tegninger til projektet, mens QuickTubes PTA-afdeling tilpassede filerne.

– Det har været en hjælp for HSM Industri og processen sparede os for den første opmåling og gav et godt udgangspunkt at arbejde videre fra.

– QuickTube har været behjælpelig gennem hele processen. Det har været en meget positiv oplevelse at samarbejde med QuickTube.”

Niels Bech Askehave

HSM Industri

 

Læs mere om os lige her!