One World – One Supplier

QuickTube NMF Industries er en del af Skovsager Group, som er en familieejet koncern med hovedsæde i Danmark. Skovsager Group har et solidt økonomisk fundament, hvilket betyder, at vi altid har været blandt de førende indenfor nye teknologier og løbende har investeret væsentlige beløb i maskiner for at sikre denne førerposition. Når du vælger Skovsager Group, vælger du samtidigt en leverandør og samarbejdspartner, der kan varetage hele dit projekt fra start til slut. Vi rådgiver og inspirerer om anvendelse af stål og aluminium i dit projekt, og er altid på forkant med de teknologiske muligheder. Vores vigtigste opgave er at skræddersy et optimalt produktionsflow til netop dit projekt, så kvalitet, levering og konkurrencedygtige priser giver optimal værdi til din forsyningskæde. Du kan således trygt lægge dit projekt i vores hænder.

One point of entry

Hos Skovsager Group får du en solid palette af dygtige og erfarne leverandører, der i fællesskab løfter dine projekter og sikrer det bedste og mest økonomisk rentable resultat for dig. Det kan både være igennem vore egne selskaber i Danmark, Kina og USA, eller en af vores specialiserede eksterne samarbejdspartnere. På den måde kan vi til enhver tid tilbyde vore kunder den optimale kombination af kvalitet, pris og leveringsvilkår. Via dette netværk af egne virksomheder og samarbejdspartnere stiller vi dig stærkest, når det gælder viden om og bearbejdning af stål og aluminium. Vi lægger stor vægt på at samle vores kompetencer, så du har alle fordelene ved ”One point of entry”-filosofien. Altså én samlet kontakt, leverandør og samarbejdspartner, der giver dig en verden af muligheder. En leverandør er således nok til at håndtere dit samlede projekt.

Når projektet går op i en højere enhed

Ved at samle forskellige virksomheder med specialiserede kompetenceområder i én samarbejdspartner får vi dit projekt til at gå op i en højere enhed. Nærhed og involvering i vore kunder er vores udgangspunkt for at kunne skabe et godt resultat og dermed målet for et godt og langsigtet samarbejde. Vi står klar med fælles projektledelse og med rådgivning, der får alle del-elementer til at passe perfekt sammen. Alt efter aftale og behov leverer vi komponenter eller færdigproducerede produkter. Erfaringen viser, at det kan give betragtelige besparelser i de enkelte projekter. Vores speciale er såvel komplekse serier som mindre ordrer som vi producerer hurtigt, fleksibelt og i dokumenteret kvalitet. Vi arbejder således altid efter de mest stringente design- og tolerancekrav vore kunder stiller op for os, med fuld dokumentation og sporbarhed.

Læs mere om os lige her!

Eller læs mere om vores samarbejde på skovsagergroup.dk.

Skovsager Group

Få en uforpligtende dialog om dit næste projekt

tilbud@qt-nmf.dk
22 72 33 66

Ring til os
Mandag – torsdag: 07.00 – 15.30
Fredag 07.00 – 14.00

Image