Specialister i 3D rørlaserskæring

Vi hjælper dig med at optimere dine projekter med 3D laserteknologi

Hos QuickTube NMF Industries finder du en samarbejdspartner med en unik viden og erfaring inden for produktionsoptimering med avanceret 3D rørlaserskæring. Når vi løser opgaver for nye kunder, oplever vi ofte en stor overraskelse over de resultater, vi kan levere. Og vi glæder os hver gang en ny samarbejdspartner får øjnene op for de store økonomiske besparelser og de tekniske muligheder som ligger i 3D rørlaserskæring. Vi er derfor ikke bange for at sige, at det er lige hér, fremtiden ligger. Vi overflødiggør en lang række traditionelle værkstedopgaver og klarer hele processen i én arbejdsgang , og sparer dermed vores kunder for op til 50% af det normale tidsforbrug på opgaven. Og kvaliteten – den er ensartet og helt i top hver gang.

Læs mere om 3D rørlaserskæring her.

Faglig sparring i hele forløbet

Tag os med helt fra idéstadiet, så vores erfaring og ekspertise inden for rørlaserskæring kan bidrage til den optimale løsning for dig. Vi vil gerne udfordres, og oplever ofte, at en opgave kan løses mere rationelt og lønsomt, når vi får lov til analysere og prøve mulighederne af. Hos QuickTube NMF Industries møder du kun teknisk velfunderede medarbejdere, som varetager de mange forskellige udfordringer fra vores kunder.

Enkeltleverancer eller hele projekter

Hvad enten det drejer sig om enkeltleverancer af udskårne emner til viderebearbejdning i egen produktion, eller håndtering af hele projekter, så er QuickTube NMF Industries den rette samarbejdspartner. Vi er hurtige og fleksible når det kræves for at få puslespillet til at gå op i din produktion, og vi er omhyggelige og ærekære når vi skal levere et færdigt projekt som du kan være stolt af at lægge navn til.


Giv os en udfordring!

Hvorfor ikke prøve QuickTube af, næste gang du står over for en svejseopgave som du tror kan løses mere rationelt? Du er altid velkommen til at kigge forbi og se nogle af alle mulighederne med vores 3D rørlaserskærer. Vi har altid varm kaffe på kanden, og er klar til at overraske dig med kvalitet såvel som pris. Vi kommer også gerne ud til dig og viser et udvalg af bearbejdede emner.

Velkommen hos en stærk familie

QuickTube NMF Industries er en del af Skovsager Group, som er en stærk familie bestående af de to virksomheder QuickTube NMF Industries og kinesiske Ningbo NMF. Vi er stærke hver for sig, men allerstærkest når vores kompetencer inden for rådgivning om og bearbejdning af aluminium og stål forenes.

Læs mere om Skovsager Group her

Få en uforpligtende dialog om dit næste projekt

tilbud@qt-nmf.dk
22 72 33 66

Ring til os
Mandag – torsdag: 07.00 – 15.30
Fredag 07.00 – 14.00

Image