På forkant med teknologien

Hos QuickTube NMF Industries finder du en samarbejdspartner med en unik viden og erfaring inden for produktionsoptimering med traditionel såvel som avanceret 3D rørlaserskæring stål, aluminium og rustfrit stål. Vi kan håndtere både store og små rørdimensioner, og resultatet er pæne emner med præcise hjørner og kanter.

I skemaet nedenfor kan du se vores tekniske specifikationer og de dimensioner, vi kan håndtere. Men spørg os altid vedrørende dine opgaver - udviklingen går stærkt, og vi investerer løbende i nye teknologier.

tekniske specifikationer

Mange individuelle muligheder

Udover vores alt det du kan se i vores tekniske specifikationer, har vi som nogle af de eneste i Danmark mulighed for at tilkoble en catcher, således at de bearbejdede rør er rene for lasersprøjt, og kræver minimal videre bearbejdning når de har forladt produktionen. Vi kan bl.a. gravere id-numre, certifikater i emnerne eller valgfri tekst, derudover kan der laves en samlevejledning for større konstruktioner. Du kan også lade os levere dit komplette kit-sæt, pakket og sorteret efter dine anvisninger og leveret med fx tap-løsninger, samle-indgravering eller knækrør for hurtig efterbearbejdning. Vi kan desuden foretage skærpninger, affasninger og skråsnit i op til 45 grader.

Læs mere om 3D laserskæring lige her!

Få en uforpligtende dialog om dit næste projekt

tilbud@qt-nmf.dk
22 72 33 66

Ring til os
Mandag – torsdag: 07.00 – 15.30
Fredag 07.00 – 14.00

henrik