3D rørlaserskæring 

ny_opstilling

En verden af muligheder og store besparelser

Med den nyeste 3D laserskæringsteknologi overflødiggør vi på én gang flere fordyrende operationer som fx: boring, savning, fræsning, skærpning og stansning
Hos QuickTube klarer vi det hele i én arbejdsgang og sparer dermed typisk vores kunder for op til 50% af det normale tidsforbrug på opgaven. Vi er derfor ikke bange for at fastslå, at fremtiden ligger i rørlaserskæring!

Med 3D laserskæring opnås en helt unik ensartethed og præcision, som giver et effektivt produktionsflow i efterbearbejdningen og dermed store besparelser i egen produktion.

QuickTube laserskærer i mange forskellige materialetyper, både i 3D og med traditionel laserskæring. Hvad enten der er behov for skærpning eller samlesæt med rammekonstruktioner i firkantede emner eller rør, er laserskæring det bedste valg. Resultatet er altid pæne emner med præcise hjørner og kanter.

 

 

Nordeuropas største laserskærer:
Nye dimensioner og materialer

Med vores seneste investering i et af Nordeuropas største rørlaserskæringsanlæg kan vi fra marts 2017  tilbyde vores kunder helt nye muligheder, som sprænger de hidtidige grænser for dimensionerne på de bearbejdede emner.

Den nye maskine kan tage dimensioner op til hele Ø355 mm. Ud over en større diameter og større godstykkelser kan den håndtere materialer op til 137 kilo pr. meter.
Alt dette betyder, at vi kan skære de store emner til byggebranchen for på vores egen fabrik, og derefter fragte det ud til byggepladserne, hvor emnerne samles som LEGO-klodser. For dig som kunde betyder det, at du sparer værdifuld tid på forskellige tilpasninger af rør og profiler ude på byggepladsen og i svejsekabinen.

Vores nye laserskærer er en fiberlaser, og kan således skære i kobber og messing. Det betyder, at mulighederne samlet set nærmest er uendelige med den maskinpark, vi har nu. 


En video om 3D rørlaserskæring


Hvorfor 3D rørlaserskæring?

Der er tre helt åbenlyse grunde til at bruge 3D rørlaserskæring:


Præsition ikon

Unik ensartethed og præcision

Med laserskæring er du sikret et 100% ensartet resultat hver gang. Risikoen for skæringsfejl og dermed montagefejl er minimeret, hvilket betyder nemmere efterbehandling og et flottere slutprodukt, som du kan være stolt af at levere til dine kunder.

Du får altid præcise hjørner og kanter, der gør det til en nem sag at samle de bearbejdede emner. Som nogle af de eneste i landet har vi desuden mulighed for at tilkoble en catcher, således at de bearbejdede rør er helt rene for lasersprøjt, og ikke kræver videre bearbejdning når de har forladt produktionen.

Med 3D rørlaserskæring får du uanede muligheder for nytænkning, og løsninger som ikke ville være mulige ved hjælp af 2D laserskæring og de gængse metoder.
Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for med 3D rørlaserskæring. Vi har altid varm kaffe på kanden og er klar til at overraske dig med pris såvel som kvalitet. Vi kommer også gerne ud til dig og viser et udvalg af bearbejdede emner.

Præsition ikon

Store besparelser i din egenproduktion

Save, fræse, bore, stanse, gravere… alle disse fordyrende operationer overflødiggøres på én og samme tid med rørlaserskæring i 3 dimensioner. Processen er enormt tidsbesparende, fordi man undgår flere opstillinger, og sikker fordi præcisionen er i top.
Vi kan bl.a. gravere id-numre eller certifikater og chargenumre i emnerne når vi har dem i maskinen, eller lave samletegninger for større konstruktioner. Du kan også lade os levere dit komplette kit-sæt, pakket og sorteret efter dine anvisninger og leveret med fx tappeløsninger eller samle-indgravering for hurtig efterbearbejdning. Så bliver det ikke nemmere!
Vi hjælper dig gerne hele vejen fra ide til produktion. Vores erfarne konstruktører kan altid bistå ved prototyper, konstruktioner eller optegning af egne opfindelser i 3D / 2D.

Præsition ikon

Effektivt
produktionsflow

Rørlaserskæring reducerer gennemløbstiden og produktionsomkostningerne ved at samle mange operationer i én proces.
Det betyder dog ikke, at vi læner os tilbage og nyder den sparede tid. Vi har tvært imod valgt at geare op og køre 24-timers produktion. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder et meget effektivt produktionsflow og korte produktionstider.
Vi bliver selv til stadighed overraskede over mulighederne med laserskæring, og vi siger meget sjældent nej til en udfordring.
Man kan vel nærmest sige, at der er gået sport i at finde nye anvendelsesmuligheder. Med bearbejdning af emner i op til 45 grader med op til 0,1 mm nøjagtighed og et minimum af varmepåvirkning er mulighederne næsten uanede.