Industri møder hotelbranchen

Glad kunde

First Hotel Grand i Odense havde behov for en helt ny bordløsning, som ikke fandtes på markedet. Et samarbejde med QuickTube resulterede i design og produktion af et nyt bordstel, som passer præcis til hotellets populære jazzklub.

First Hotel Grand i Odense har sammen med jazzsaxofonisten Benjamin Koppel skabt en Jazzklub som i 1950erne.

Projektet er en stor succes, så stor, at de store sale ikke har kunne rumme den overvældende lokale interesse. Hotellets inventar optog for meget plads i salen og gjorde det svært for tjenere at komme ubemærket rundt under koncerterne.

”Med de eksisterende møbler kunne vi udnytte omkring 65% af salens kapacitet og det er langt fra tilfredsstillende. Vi nåede hurtigt til et punkt, hvor vi simpelthen ikke kunne få flere gæster ind i salen uden at gå på kompromis med Jazzklub stemningen. Når man går på jazzklub, så har man sit eget bord… sådan er det bare og det kan der ikke laves om på” udtaler Hotel direktør Lui Haas Jensen.

First Hotel Grand kontaktede Quick Tube og indgik et samarbejde om designet og produktionen af et nyt bordstel, der passer til jazzklubbens behov.

”Vi havde ganske enkelt brug for en bordløsning, som ikke fandtes på markedet. Vi har sammen med Quick Tube fået skabt et bordstel, der gør det muligt for os at bevare 1950ernes jazzklub og samtidig udnytte lokalernes kapacitet til fulde” fortsætter Lui Haas Jensen.

Designet er kendetegnet ved et lavt tyngdepunkt og stor fod, der giver bordet en høj stabilitet under service. Den reducerede bordplades størrelse muliggør den ønskede kapacitetsforøgelse. Bordets minimalistiske formsprog og farve gør bevidst ikke det store væsen af sig, fokus skal være på musikken og det som foregår på scenen.

Det eneste der nu mangler er, at Grand Hotels teknikere producerer og monterer de 80 specialfremstillede bordplader, der bringer den ønskede stemning til live.

cof