Pladebearbejdning

QuickTube NMF Industries kan levere pladebearbejdning til hele industrien

Pladebearbejdning
QuickTube NMF Industries er en kompetent leverandør af pladebearbejdning. Med tre kantpressere kan vi tilbyde en maskinpark, som håndterer en bredvifte af bukkeopgaver.
Vores maskiner kan håndtere helt op til 6100 mm og trykke med 320 tons. Hos QuickTube NMF Industries ved vi, at moderne pladebukning stiller høje krav til præcision, materialekvalitet og ikke mindst erfaring. Selvom pladebearbejdningsmaskiner arbejder meget nøjagtigt, stiller materialekvalitet og emnernes tolerancekrav høje krav til både maskiner og medarbejdernes kompetencer. Derfor er QuickTube NMF Industries den helt rette samarbejdspartner for jeres virksomhed, da vi og vores medarbejdere har mange års erfaring med blandt andet pladebukning.

Rørbukning
Hos QuickTube NMF Industries oplever vi en stigende efterspørgsel på muligheder for rørbukning. Mange virksomheder anvender bukkede rør til adskillelige produkter, og skyldes at rørbukning oftest er billigere end de traditionelle svejsede løsninger.
Desuden benyttes løsningen til både små og store seriestørrelser. Ønsker du at høre mere om bukning af plader og rør, kan du kontakte vores Fabrikschef/Teknisk salg chef Henrik Bøgh på 22 72 33 66 og hbh@quicktube.dk. Du kan også se og læse mere om emnet lige her

>Se film: Pladebearbejdning lige her