QuickTube NMF Indusries og Fyns Smedejerns Trapper et godt match

trapper lavet af sortjern

Her kan du læse et interview med Mads Rasmussen, produktionschef hos Fyns Smedejerns Trapper A/S. Han fortæller om et positivt samarbejde med QuickTube NMF Industries gennem tiden.

Mads Rasmussen, produktionschef Fyns Smedejerns Trapper A/S

Vores samarbejde med QuickTube NMF Industries betyder, at vi sparer både tid og penge i produktionen. Vi har gennem flere år samarbejdet på projekter til byggeriet lige fra skæring af altanrammer til bearbejdning af profiler til vindmøller. Vi får hjælp til hele produktionsforløbet i form af pladebearbejdning sammensvejsning, opmærkning af huller, skæring, målearbejdet og hularbejdet mv.

Vores valg af QuickTube NMF Industries som samarbejdspartner gør, at vi slipper for det tunge og tidskrævende manuelle arbejde. Det klarer QuickTube NMF Industries maskinelt for os med deres topmoderne maskinpark.

Vores dialog er altid åben og konstruktiv, og vi oplever QuickTube NMF Industries som idérige, ekstremt fleksible og alle aftaler bliver overholdt 100%. At deres prissætning på projekterne så samtidig er gunstige, er kun et plus.
I fremtiden forventer vi, at vores samarbejde med QuickTube NMF Industries bliver endnu mere omfattende. Det gode samarbejde har overbevist os om, at QuickTube NMF Industries også fremover skal være leverandør af totalløsninger til os. At have dem med om bord som samarbejdspartner gør os ganske enkelt trygge samtidig med, at vi sparer både tid og penge.

Læs mere om hvad QuickTube NMF Industries kan tilbyde lige her