QuickTube NMF Industries skruer tiden tilbage – Et år siden sammenlægning

For næsten et år siden havde QuickTube NMF Industries besøg af @Erhverv+. Omdrejningspunktet og fokus i deres besøg var fusionen mellem to selvstændige organisationer – QuickTube og NMF Industries.

Nu er der gået et år siden sammenlægningen, og fusionen har betydet, at QuickTube NMF Industries er blevet en stærkere virksomhed, der kan tilbyde totalløsninger til industrien. Med QuickTube NMF Industries’ bredde maskinpark kan vi tilbydes emner i plader, rør og vinkler til brancher som offshore, maritim, byggeri, vind og maskinindustrien.

– Hos QuickTube NMF Industries har vi nu et set up der gør, at vi kan servicere vores nuværende og nye kunder med totalløsninger. Fordelen for kunden er, at alle arbejdsprocesser kan samles ét sted in house, og at vi i samarbejde med kunden styrer projektet og processerne sikkert i mål fra start til slut, siger Henrik Bøgh, der er teknisk salgschef hos QuickTube NMF Industries.

Læs hele artiklen lige her

Ønsker du at høre mere om vores mange forskellige totalløsninger så kontakt vores tekniske salgschef Henrik Bøgh på 22 72 33 66 og hbh@quicktube.dk.