Spændende samarbejde med HSM Industri

Slibning

Hos Quicktube som er en del af Skovsager Group, er vi stolte over at kunne kalde os leverandører til HSM Industri A/S.

HSM Industri havde brug for at få skåret 2 stk. 24 meter lange rørkonstruktioner. Nogle af konstruktionsdelene skulle være i 10 mm gods og nogle havde en diameter helt op til Ø355,6! Derfor var QuickTube, med Nordeuropas største rørlaser, det perfekte match for HSM Industri. Rørkonstruktionerne skal bruges til fleksibel montering på et supplyskib. QuickTube skar rørene i 2D radius, så de passede perfekt sammen. For at gør jobbet endnu nemmere for svejserne hos HSM, graverede QuickTube alle de steder, hvor rørene skulle svejses på. HSM Industri leverede selv tegninger til projektet, mens QuickTubes PTA-afdeling tilpassede filerne. 

– Det har været en hjælp for HSM Industri og processen sparede os for den første opmåling og gav et godt udgangspunkt at arbejde videre fra, fortæller Niels Bech Askehave, der er maskinmester og projektleder hos HSM Industri, og fortsætter:

– QuickTube har været behjælpelig gennem hele processen. Det har været en meget positiv oplevelse at samarbejde med QuickTube.